תהליך הייצור

במחלבה מיוצרות גבינות קשות, חצי קשות, חצי רכות ורכות (לקטיות). כל הגבינות עוברות תקופת הבשלה בחדרי ההבשלה שלנו. תקופת ההבשלה נעה בין שלושה שבועות לשנה, תלוי בסוג הגבינה ובגודלה. במהלך תקופת ההבשלה, נשטפות הגבינות במיי מלח על בסיס יומיומי, לקבלת גבינה איכותית בעלת קליפה טבעית שניתן לאכול גם אותה.
בחדרי הייצור וההבשלה (שאותם ניתן לראות דרך חלונות גדולים) קיימת הקפדה יתרה על ניקיון וחיטוי.
את החלב הגולמי שממנו, מיוצרות הגבינות, אנחנו מקבלות ממשקים גליליים המתמחים בגידול צאן לחלב ומפסטרות את החלב כשלב ראשון בתהליך הייצור.
כל גבינה מיוצרת בתהליך ייחודי משלה וגבנית המחלבה מנהלת מעקב קבוע אחר כל מנה שמיוצרת עד גמר התהליך.
חיי המדף של הגבינות ארוכים יחסית לחיי מדף של גבינות טריות, בזכות תהליך ההבשלה.