ארוחת שף ייחודית במסגרת פסטיבל האביב 2022

בשבת 21.5.22  בין השעות 12:00-14:00 ובמסגרת פסטיבל האביב של זמן גליל מערבי, נארח שף וחבר יקר- אורי צור, לארוחת Farm to Table ייחודית בשילוב גבינות הצאן שלנו .

אורי צור הוא שף שמבשל ומארח בביתו שבמתת. הוא מגדל ירקות, מלקט, מתסיס טעמים ומסייר ברחבי הגליל אצל מגדלים ויצרנים, כדי להעמיק את חיבורו לסביבה ולטעם המקומי.

אורי מגיע לראשונה עם ארוחת טעימות גלילית עונתית, לבית לגבינות של מחלבת שירת רועים וייצור עם גבינות הצאן שלנו , מנות מופלאות ויצריות מטנא העונה ומההשראה של טעמי הגליל. אורי משלב בארוחותיו את גבינות המחלבה שלנו באופן קבוע וזוהי הזדמנות נפלאה לארח אותו אצלנו לארוחה חד פעמית מרגשת לקראת חג השבועות.

במהלך הארוחה יוגשו 6 מנות בליווי יין של יקב שטרן:

מה בתפריט?

מרק שקדים קר עם סלט אביבי ושמן עלי תאנה.

לחם מחמצת ומסבחה לימה בסגנון Cacio e Pepe עם גבינת עין מודע.

סלט עלים, נקטרינה, סלק צלוי ופקאן עם גבינת ניסנית.

קישוא צרפתי מגינת העץ, עגבניות, פניס חומוס ודבש פרחי בר עם גבינת אלה.

פסטה פיצ'י, תרד מאלבר, יוגורט קשיו וקרמבל מחמצת ואגוזי לוז עם גבינת עמק המעיינות.

לדר שסק, צנובר וגבינת פרי מגדים.

פנקוטה קמומיל, רוטב תות ותותי עץ.

עלות הארוחה כולל כוס יין-  300 ש"ח לאדם.

מספר המקומות מוגבל מאוד ויש לשריין מקומות מראש 04-6787161